Mijn naam is Sanne Marsman. Tijdens mijn hbo-studie Human Resource Management heb ik me gespecialiseerd in loopbaanontwikkeling en arbeidsintegratie. Met andere woorden: ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in/naar werk of studie.

Als erkend NOBCO-coach sta ik voor kwaliteit en professionaliteit. NOBCO is de beroepsvereniging van coaches en hanteert  voorwaarden waardoor kwaliteit en professionaliteit gewaarborgd worden. Eén van de punten is dat ik mezelf als loopbaancoach moet blijven ontwikkelen, en dat doe ik dus ook met plezier.

 

Met de oprichting van Venusvrouw loopbaancoaching is een droom in vervulling gegaan. Dit mooie vak kunnen uitoefenen volgens mijn visie, normen en waarden. Centraal staan daarin; aandacht - persoonlijk - betrokken - professioneel, zonder zakelijk te zijn.

 

Naast loopbaancoach ben ik vrouw de vrouw van Ruben en de mama van Nino en Loa. Zij zijn mijn inspiratiebronnen en houden me soms de nodige spiegel voor. 

Hoezo Venusvrouw? Zoals ik al heb verteld is mijn naam Sanne MARSMAN. Als kind dacht ik al langer na over dingen. Mars-man. Ik ben een vrouw en men zegt dat vrouwen van Venus komen. Venusvrouw zou dus veel logischer zijn. Daarnaast zie ik Venusvrouw als iemand die een superkracht (talent) in de ander naar boven gaat halen en jou gaat helpen gelukkiger te zijn in het leven.

 

Wat maakt Venusvrouw loopbaancoaching uniek?
- Naast algemene loopbaancoaching, ook speciale trajecten voor vaders en moeders
- Unieke maatwerkprogramma's
- Volledig aangepast op jouw persoonlijkheid en jouw wensen
- Géén uurtarief, want tijdens het gesprek wil ik dat je je focust op de inhoud ipv de tijd
- Géén duur “gratis” intakegesprek die je anders op één of andere manier toch wel betaalt
- Ik sta na afloop van het traject nog steeds voor je klaar.

 

Vragen? Neem gerust contact met mij op, ik hoor graag van je.